A tanfolyam személyes átadással történik, kis létszámú csoportos képzésben. Az első napon végig követjük a fényről szerzett eddigi ismereteinket, egészen a hologram készítéséig. Majd a tér, az interferencia, a morfogenetikus mező elméletét, az emberi agy bizonyos működését és a szív működését. A tudat állapotait és főként az Istentudat megjelenését.

A második napon az elméletre alapozott személyes tapasztalat átadása történik. Hogyan kerüljünk alfa állapotba. A bennünk is működő kiegyenlítés tapasztalata. A személyes hologramunk ismerete, és csatlakozás az életünket irányító hologramunkhoz. Majd a tanfolyam végén, a személyes felemelkedésedben milyen tapasztalatot hoz ez a tudatosság.

 

A tanfolyam két napos. A nyugodt, megfelelő helyszínt mi biztosítjuk. Első nap kezdés 09.00-kor. Délben ebédszünet, majd befejezés kb. 17.00-kor.

Másnap, kezdés 09.00-kor és zárás 13.00-kor. Általában hétvégeken, (szombat – vasárnap) szervezzük a tanfolyamokat. Céges tanfolyamok inkább hétköznapon történnek.

Célszerű jegyzetet és íróeszközt hozni. Az elmélet projektoros kivetítéssel, vizuálisan történik.

A helyszínekre mindenki maga szervezi meg az utazását, és ha kell a szállást.

Könnyű, kényelmes ruházatban célszerű megjelenni.

A tanfolyam díja egyénenként 15.000 Ft, vagy 50 Euro. Vagy a szervezőnél, vagy a helyszínen, az első nap kezdésénél kérjük a díjat.

Jelentkezés a honlapon kialakított felületen, előzetesen szükséges feltétel.

Az ország különböző városaiban indítunk tanfolyamokat. Így érdemes nyomon követni a honlapon, a tervezett helyszíneket. Így lakóhelyéhez közel tud regisztrálni egy tervezett tanfolyamra. A létszám telítettsége függvényében tartjuk meg a tanfolyamot.

Az első fokozat mindenki számára elérhető, és a tudás használható. A további magasabb fokozatok indítása a honlapon lesz megjelölve.

 

Jelentkezés