A spirituális úton levők között, visszatérő kérdés, hogy mi jön ezután?

Így év elején is érezhető egyfajta várakozás, hogy ebben az évben mi fog történni. Illetve, ki milyen „üzeneteket” kapott, és lehet-e ezekből felismerni egyfajta koncepciót vagy eseménysort?

Te mire vársz?

Én, a magam útján, nem adok különösebb energiát (figyelmet) ennek a kérdésnek. Tisztelem a társaim által kapott „üzeneteket” és véleményeket! És az égi tanításokat és felkészítéseket is!

De itt, a fizikaiságban Mi döntünk, Mi érzékelünk, Mi vagyunk „meccsben”.

Soha nem felejtem el, - hogy a szellemi kíséret és vezetés tiszteletét megtartva, -  mégis csak a Mi életünk zajlik, a Mi részvételünkkel, döntéseinkkel. És tapasztalataival.

Kimondottan nagyobb figyelmet szentelni arra, hogy minél több információt szerezzünk a szellemi síkról, hogy „képben” legyünk a várható eseményekről és változásokról? Én nem teszem. Miért?

Mert amíg ezzel foglalkozom, egyre kevesebb „időt” töltök a saját életemben, a saját lehetőségeimben és döntéshelyzeteimben. Oké, persze nem árt, ha felkészültek vagyunk…

De ne féljünk az Élettől! Ne féljünk attól, hogy valamit nem pontosan úgy teszünk, ahogy „fenn” elvárják! Ne féljünk saját magunktól!

 

Polaritás

Azt tudom, hogy mindannyian a polaritás világában élünk. Maga az Univerzum is polaritásban él. A Teremtés is a polaritás kettősségében, a kettősség dinamikus áramlásaiban folyik. Csakhogy, ez nem a földi civilizáció által használt fehér-fekete ellentétpár! Itt még a két polaritás, egymást támogatja, élteti.

Csak a Földön fordították ki az eredeti polaritást, annak céljából,- hogy a természetben az egymás mellett létezőkből, - ellenségeket neveljenek, és megszerezzék az irányítást. Hogy kik? Akik mások energiáiból „élnek”. Akár Földi családok, akár földönkívüli „Istenek”.

Az elmúlt kétezer év során, minden történelmi esemény a Hatalom megszerzéséért és megtartásáért történt. Mindig tervezetten, irányítottan. Ma is így van! Az a szűk csoport, akik a három alappilléren (kereskedelem, pénzpiacok, média) keresztül, képesek hipnotizálni az embereket nap, mint nap, - cserébe megkapja az irányítás jogát. Mert ezalatt, a hipnotizált tömeg a mesterséges látvánnyal, érzelmekkel, indulatokkal van elfoglalva.

Tehát van egy történelmi Irányító Hatalom (IH).

És vagy Te!

Mivel elég régóta járod a saját spirituális útadat, rájöttél az IH létére és módszertanára is. Sőt, törekszel a hatalom protokollja alól kilépni, a saját kezedbe venni a sorsodat. Főként a spirituális sorsodat.

Az IH szinte gyakorlatilag a három alappillért, a szakralitás teljes mellőzésével (és lejáratásával) gyakorolja. Így az első dolgunk, hogy újra szakrális értékrend alapján éljük az életünket. Viszont itt van az első csapda: ha szembe megyünk az anti-szakrális protokollal, máris a polaritás világában vagyunk. És a legfenségesebb szándékaink ellenére is, magát a polaritást erősítjük. Mert a polaritás azon hétköznapi módszertanát, ahogy a társadalmak működnek, - a saját szintjén nem lehet „legyőzni”. Tehát, a spirituális dominanciájú hétköznapi élettel, a természetes áramlást megváltoztatod. Amire a másik oldal automatikusan „válaszol”. Igen, persze, mert az Univerzum így működik. Persze fordítva is így van, a brutális, materialista dominancia épp úgy kiváltja a spirituális világ reakcióját. Az átlagember ebből már alig érzékel valamit, de Ti már látjátok, érzékelitek ezt is.

A polaritás egyik véglete sem képes legyőzni a másikat. De a többség, - pár milliárd ember, - mégis naponta tesz erre kísérletet.

A polaritást a Béke képes „kiütni”, azaz benne feloldódik a polaritás minden változata, értéke.

 

 

Változás

Az úton járók többsége, most is várja azokat az „üzeneteket”, hogy az égi világ mikor avatkozik be, és vet véget a Földi, brutális, társadalmi, erkölcsi igazságtalanságoknak.

Te mire vársz?

Van egy lassú, tudatossági fejlődés. Úgy is hívják, Felemelkedés. Igen. De én nem látom még a kritikus tömeg elérését ahhoz, hogy tényleges társadalmi változások történjenek. Legalább is, lavinaszerű, globális események. Mert még nem értük el a társadalom 1%-át sem, statisztikailag, - hogy beinduljon egy hirtelen folyamat.

Viszont látom, hogy a már tudatosak, napról napra, lépésről lépésre, - képesek változtatni a saját gondolkodásukon, életükön, egészségükön. Tehát a folyamat ténylegesen zajlik, de lassan. Én ezt a lassú, és hosszabb időt igénylő emelkedést látom. Ezért nem várok hirtelen, lavinaszerű változást.

Nem szeretnék ezzel másokat befolyásolni, legkevésbé megbántani. De érdemes átgondolni, hogy milyen stratégiát követünk, hogy a legkevesebb csalódás érjen bennünket.

 

Lineáris vagy kvantumos

A másik legnagyobb kihívás, hogy a gondolkodásunkban az idő érzékelését és állapotát, miként tudjuk átalakítani magunkban. A mesterségesen lineáris mederben tartott gondolkodásunk (és időszámításunk) helyett, a Most állapotában gondolkodni és energetikailag működni. Nem elég naponta elismételgetni, hogy a Mostban létezem, a Mostban létezem….

A tudatosságunkhoz igazodik a testünk, annak minden sejtje is. Ez különösen fontos az idegsejtekre és az idegpályákra! Tehát, tudatosan megváltoztatjuk az idegpályáinkat a korábbi idegi összeköttetések helyett, más pályák használatával. Ez a munka, nem egyszerű.

Az érzékelésünk egyébként már többnyire kvantumos, azaz párhuzamosan használjuk és érzékeljük egyidejűleg a dimenziókat, és nem csak a fizikai síkot. Ezt az érzékelést kellene tovább fejlesztenünk.

Ráadásul, ha már képesek vagyunk a kvantumlétezést használni, - a hétköznapjainkat még mindig a lineáris gondolkodású emberek, szabályok és struktúra között éljük. Ez a legnehezebb. De ezért vagyunk itt és most. Nem azért, hogy elszálljunk, elmenjünk.

 

Mesterlét

Az itt létünk, a munkánk, a kapcsolataink, a beszédünk, a részvételünk a társadalomban, - ez a hétköznapi valóságunk. Bár tudjuk, hogy ez csupán csekély szelete a teljes valóságunknak, mégis ez is fontos!

Miért?

Mert ebben tudjuk a gyakorlatban használni a tudásunk. És így vagyunk képesek igazán „hatni”. Elsősorban a szűk környezetünkre, a munkatársakra, szomszédra, barátokra, családra.

Már többen visszatértünk a korábbi „spiri” életvitelből, egy egyszerű, gyakorlati létbe. Átlagos munkahellyel, átlagos munkával, átlagos életvitellel élünk. Viszont, a tudományunk itt is használjuk! Bár, ez nem kirívó, azaz nem nagyon látszik (Hál Istennek), végül is, ez a legnagyobb tett, amit tehetünk. Ez az igazi mesterlét. Úgy használod a tudásod, hogy az nem is látszik!

Kevesebb előadás, kevesebb reflektorfény, kevesebb médiaszerep. Viszont nap, mint nap munka és együttműködés. Ilyenkor tudatosan veszünk részt az élet minden területén a többdimenziós valóságunk teljes készletével, tudásával és a kapcsolati hálónkkal.

Mert úgy igazgatjuk az eseményeket, hogy a benne érintettek felsőbb énjével együttesen, már a minden résztvevő számára legoptimálisabb megoldást kérjük, támogatjuk. Már nem úgy, hogy nekem legyen jó. Már nem magamnak teremtek, hanem Nekünk.

Igen, az üzleti és társadalmi életben is ezt használom, ezzel dolgozom. És működik. Most nem az a cél, hogy ezt Tanítsd másoknak (hétvégi tanfolyam ÁFA mentesen…..) , és nem az a cél, hogy kiharsogd a világnak.

Csak élem, és használom.  Csak csendben teszem.

 

Irányítás

Akkor válsz szabaddá, hogy ha a tudásoddal a saját környezeted adta közegben, azokkal együtt élve létezel. Méghozzá a felsőbb valóságod ismeretével és összehangoltságával. Ilyenkor már nem az ego irányít. Ilyenkor közös irányítás van, - a földi struktúra hatalmán felül létező szinteken, erővel.

Így viszont olyan üzleti partnerekkel fogsz dolgozni, akik szintén a Te Munkád, Bőséged, Feloldásod és Békéd megteremtésében érdekeltek. És szintén ilyen szomszédokkal, barátokkal, családtagokkal, stb.

Ez valószínűleg elvezethet bennünket oda, hogy a társadalomban, egyre nagyobb körben fogod tudni használni ezt a tudást. És ez egyszer elhozhatja a struktúra és a társadalom eddigi értékrendjének és politikai diktatúrájának is a változásait.

De szerintem ez hosszú ideig fog tartani, - a földi, lineáris idő szerint. Te már át tudsz kapcsolni kvantum üzemmódra is, és akkor már kevésbé számít, hogy a naptárod mit mutat.

Tehát, összefoglalva, - a tudatosságod használd arra, hogy figyeld meg mindig, hogy ki irányít!

És ha valamiben részt veszel, az a Te döntésednek megfelelően, a Te irányításoddal történjen! Főként energetikailag. Gyakorold minél többet. Először csak „otthon” vagy számodra ismerős, barátságos közegben. És ha ráéreztél az ízére, használd a munkádban, az üzleti életben, bárhol.

Így jutunk el oda, hogy Mi irányítunk az IH helyett.

Te mire vársz?

Ha Te irányítasz, akkor már nincs mire várnod.

Ha Mi irányítunk, már nincs mire várnunk.

Én ebben a tudatosságban kívánom a számotokra, hogy ezt az évet ilyen mesterlétben töltsétek!

 

Nagy Gábor

2015.január 27.