Elkészült a Pilisszántó titka című könyvem.

 

Szőnyi József, Pilisszántó egykori polgármesterének ajánlása:

"Most rögtön elolvastam írásodat. Nagyon értékes anyag! Hangosan köszönöm. Hasznos tanulmány.

Archiválom a többi mellé az utókornak, segít nekik a titok megfejtésében.

Izgalmas korban élünk, kopogunk egy ajtón, ahová nem mindenki juthat be."

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kedves Mindenki!

 

Először is Hálás köszönetet mondok Gábornak, a Holografikus tanfolyamért, mely számomra élmény és bizonyosság.

 

Régóta érlelődött bennem a " hogyan tovább " - jöttek-mentek a gondolataim és vele együtt zúdult rám a sok nehézség is, és úgy éreztem összeroskadok a súlya alatt, nem bírom sem fizikailag sem lelkileg.

Kezdődtek a kivetítéseim...."Feladom..nem bírom..nem bírom így tovább...nem..és....nem ...nem........aztán meg is teremtettem.....minden erőm elhagyott..Ágynak döntött (még rátettem : itt a Vég - Végelgyengülés )...felkelni sem volt erőm..Aztán elgondolkodtam:

Miért is vagyok ilyen állapotban!?.... Miért vagyok Itt és Most!?..jött a felismerés..NEM ADHATOM FEL!!..no de nem is adom fel..végig viszek mindent!!!!...mintegy felülírtam az összes kivetített - beírt gondolatot........szinte azonnal megváltozott az állapotom és a kiváltó okok is folyamatos átváltozás alá kerültek.

 

A Holografikus Teremtési tanfolyam mely pont jókor jött, világossá - érthetővé és helyére tette milyen megfogalmazott gondolatnak érdemes energiát adni. Rádöbbentett, hogy még felülírhatom a hologramban , vagyis megváltoztathatom.

E szívélyes nyugodt légkörű tanfolyam minden részletre kiterjedően tisztán megmutatta a Holografikus Teremtés folyamatát.

 

Mindenképpen pozitívan értékelem e valóságos megtapasztalásom most már tudom okkal történt mindez) hisz bizonyosságot adott, hogy "életem kulcsa a saját kezemben van ".

Hálát adok mindezek megtapasztalásáért és a megerősítésért mely megmutatta és ráébresztett: bármilyen helyzetből van kiút!!

 

Kívánok Mindnyájatoknak sikeres Holografikus programozást .....CSAK BÁTRAN

Szeretettel: Erzsi

 

 

 

 

Sziasztok....

Nálam is épp mint Ildikónál.....zajlanak az események ,egyik napról a másikra  " hivatalos" munkahelyem lett, 

ezt Én kitalálni sem tudtam volna csak a Tér -szabad játéka ........és minden másnap azt csinálom amit szeretek.

Azt javaslom ,nagyon -nagyon pontosan fogalmazzatok ......egy kamionnyi pénzt kívántam , ehhez képest 

pénztáros leszek , és a pénz szépen átáramlik a kezemen valakinek........öröm - tapasztalat .

 

Szép napokat.Andrea

 

 

 

Kedves Mi!

Képzeljétek, kaptam "hivatalos" állást. Bár még el sem képzeltem az életem forgatókönyvét, de Gábor tanfolyama olyan ajtókat nyitott meg, hogy más tudatállapotba kerültem....és jött is azonnal a munkahely...mégpedig álom munka, amire kiskorom óta vágytam.:)

Üdvözlettel: Ildikó

 

 

 

 

Sziasztok!

 

Engem megerősített korábbi meggyőződésemben, hogy valóban minden elérhető, amit el tudok képzelni, aminek energiát adok.

(Pár nappal a tanfolyam előtt olvastam végig ( hátulról előre olvasva a könyvet - nem tudom, hogy miért így) Lynn Grabhorn "A vonzás hatalma c. művét ugyanerről).

 

Kiváló élinkítő a képzeletünk "gyakorlatoztatása", és kimondottan élvzetes a meseszövés - mindez immár mindennapjaim része lett.

És igen: egyre gyakrabban fogalmazom meg újra és újra, hogy az én életem forgatókönyvét én írom, én rendezem, sőt a dramaturg is én vagyok. A főszerepről ugye beszélni sem kell...

 

Kiválóan időzített tanfolyam volt: a tavasz robbanásszerű ereje valóban hegyeket képes mozgatni bennünk is.

Köszönet mindenért, éljen a képzelet!

 

Szeretettel:
Zsuzsa