A tanfolyam személyes átadással történik, kis létszámú csoportos képzésben. 

Mária Országa. Mit jelent számunkra ez a jog?

A tanfolyam keretében részletesen ismertetjük az üdvtörténelmünk teljes anyagát, és a belőle levonható következtetéseket. 

Ismertetjük az Istenanyai minőség aspektusát, erejét és támogatását.

Előadók: Nagy Gábor & Somlai Nikolett Rózsa

REGNUM MARIANUM tanfolyam

 

MÁRIA országa

 

 

Szent István királyunk országfelajánlása, része a nemzet teljes üdvtörténelmének. Egyik legfontosabb része. A király felajánlását azonban követte az, hogy akkori országgyűlés is napirendjére tűzte és egyhangúlag elfogadta a felajánlást. Ezt követően Alba Regiában, a Nagyboldogasszony templomunkban egy külön szertartás keretében felküldték az égbe Máriához. Majd egyértelmű válasz jött Máriától, "Elfogadom!"

Tehát ez a világon valaha létrejött legmagasabb rendű "szerződés", mely azóta is érvényben van.

De mit adhat nekünk a Regnum Marianum, mint spirituális útmutató és mint alkotmányjogi fundamentum a 21. században?

A tanfolyamon végig követjük a nemzet üdvtörténelmének 15 stációját, és a belőlük levonható következtetéseket, hogy lélekben megerősödve egyénileg is tudatosan vállalhassuk az egyéni és családi, közösségi feladatunkat ebben.

 

Előadók: Nagy Gábor & Somlai Nikolett Rózsa

 

Magyar Szent Korona Szeretet Szolgálat

 

 

 

 

 

HOLOGRAFIKUS TEREMTÉS tanfolyam

 

Hologram Univerzum: az Univerzum minden része tartalmazza az egész képmását. Az ember aktív tagja az Univerzumnak, és így az élő hologramnak is. A fizikai világ eseményei egy másik síkon beírt hologramnak a következményei. Ha vissza akarod venni az irányítást, írd be a saját filmed ebbe a hologramba.

Tanfolyam Veszprémben

 

 

„A siker az Égben dől el,- a Szívünkkel írjuk be oda, - és a Szívünkkel váltjuk valóra Itt a Földön is.”

 

A tanfolyam első két alkalma során megtanuljuk a megértéshez szükséges, egyenlőre még távolinak tűnő, de szükséges fizikai fogalmakat, mint pld. a fény, lézer, hologram. Megismerkedünk a tér, a morfogenetikus mező, a kvantumfizika elméletével. Az előadások végére már értjük, és biztonsággal tudjuk használni a fogalmakat. Feltérképezzük az emberi agy és szív működését, amely térkép megmutatja a párhuzamot az agy és az Univerzum működése között. Megtanuljuk az emberi tudat állapotait. Ezzel a tudással már képesek leszünk megérteni és irányítani az Univerzumot működtető intelligens energiákat.

A harmadik alkalmon különböző gyakorlatok során szerzett és tudatosított tapasztalatok segítségével megtanuljuk használni , alkalmazni életünkben a megszerzett tudást. Így a mindennapjaink során tudatosan és önállóan is képesek leszünk á, hogy az általunk vágyott valóságot teremtsük meg.

A tanulás során mindvégig támogatnak bennünket a jóga bevált gyakorlatai és mentális technikái: meditációs technikák, amelyek a jelenbe hoznak, a szankalpa, amely a tudat programozásának jóga eszköze, ellazult tudatállapotban a kívánt változás irányába ható pozitív állító mondat megfogalmazása a jóga nidrá alkalmazása során, a jóga testgyakorlatai.

 

Előadók és a foglalkozásokat vezetik: Nagy Gábor és Selmeci J. Csongor

Helyszín: AHIMSZA Jógaközpont nagyterme, Veszprém, József A.u.9.

Időpontok:

             Szeptember 8, szombat : 08.30 - 13.00

             Október 28, vasárnap:     10.00 - 15.00

             November 30, péntek:    10.00 - 17.00 (gyakorlati nap)

 

Részvételi díj: a három alkalomra 30.000 Ft

A második alkalomig van lehetőség a csatlakozásra, a harmadik alkalmon csak az első két eseményen részt vevők lehetnek jelen. (Mindkét alkalomról videofelvétel készül, amelyet minden résztvevőnek utólag elküldünk. Azoknak, akik nem tudnak jelen lenni az egyik alkalmon, a videofelvételt megkapják, és ebben az esetben lehetőséget biztosítunk az előadókkal való konzultációra, emailen keresztül.

Amire szükség lesz: jegyzetfüzet, íróeszköz, kényelmes ruházat.

 

További információ: Selmeci J. Csongor ( +36 30 237-0838 )