Ellopott életek

 

 

Miért történhettek a jelenlegi életünkben olyan események, amelyeket egyáltalán nem akartunk? Vagy eleve, az akaratunkkal, a saját választásunkkal és véleményünkkel szemben mégis megtörténtek?

Ki irányítja voltaképp az életünket?

Amióta erre keresem a választ, eleinte külső magyarázatokat találtam. Főként a vallások felől. Aztán rájöttem, hogy a tudomány is csak ilyen külső magyarázkodással próbálja elterelni a lényegről a figyelmemet. És persze minden más társadalmi intézmény, a politika, a gazdaság, az egészségügy, és így tovább.

A központosított tematizálás lett a hivatalos, a mindenkori hatalom érdekében és ellenőrzése alatt. A politikailag korrekt, vagy a tudományosan korrekt fogalmak, elbeszélés és véleményterror működteti a hatalom tűzfalát, hogy a kérdéseinkre igaz válaszokat ne kapjunk. Mert, ezáltal tudott, és tud még ma is irányítani bennünket, mind egyénileg, mind társadalmi szinten.

De miért lehetséges mindez?

A mai tudásommal azt állítom, hogy évezredekkel ezelőtt, történt az emberiséggel egy brutális félrevezetés és leigázás. A tudatosságunk elvesztését hozta ez magával. Azóta, minden ember, mielőtt megszületik itt a Földön, - egy titkolt eljáráson megy keresztül.

Normál esetben a kilenc hónapos áldott állapot alatt, - míg a fizikai testünk felépül az anyaméhben, - folyamatos lelki és tudati kapcsolatban állunk a testünkkel. Igaz, az anyáéval is, és még a szellemi síkokkal. Elvileg minden emberi lény készít eddig az időszakig egy részletes élettervet, egyeztetve minden leendő társával, szülőkkel, testvérekkel, barátokkal, munkatársakkal, stb. Ezzel a saját programmal érkezünk meg, hogy beteljesítsük azt, a legjobb szándékunk szerint.

Azonban ekkor történik a titkolt beavatkozás, egy külső, nem emberi, nem fizikai entitás részéről. Amikor a születéssel, önálló életet kezdünk fizikai testi valóságunkban, - immár „önállóan”, - belépünk egy összefonódott, többdimenziós, új térbe. Aminek már része a fizikai világ is. A belépéskor a többi dimenzió határát is újra átlépjük. A mentális, az asztrális, az éteri síkokat is. Ekkor történik a titkos beavatkozás. Ez a leigázásunkra és irányításunkra törekvő külső intelligencia, - kihasználva technológiai fölényét, - átírja a saját élettervünket! Egy plazma implantátumot helyez be főként az éteri síkon az energiaterünkbe. Ez tartalmazza az új élettervünk programját, részleteit. Nem az egészet írja át, hanem betesz új szereplőket, más élethelyzeteket, más társakat, más emlékeket. Főként az emlékekkel manipulál! Azaz, olyan hivatkozásokat ír be, ami később megpróbálja megmagyarázni az életünkben történt negatív események okát és törvényszerűségét. Az ok-okozat elvére hivatkozva. Így kapunk magunk mellé másik házastársat, másik munkahelyet, másik beosztást, betegséget, balesetet, és egyéb szörnyű tapasztalatot is. Ezzel eltérít bennünket az eredeti céljainktól és életfeladatunktól.

Végül is ez a célja. Eddig sikeresen menedzselte ez a külső szándék ezt a folyamatot. Azonban az utóbbi pár évben, amióta mind a külső-, mind a belső rezgésszintünk emelkedett, ez megemelte sokak tudatosságát. Ekkor kezdtünk rájönni a csalásra.

Ma már több forrásból is megerősíthető ez az állítás, az interneten olvasható beszámolók által. Így a saját tapasztalatomat látom megerősíteni például a következő anyagban is: http://goodethungary.blog.hu/2016/04/24/anomalia_es_a_forras_gondolatok_az_univerzumrol_es_teremtesrol#more8649168

A belénk ültetett implantátum azonban nem csupán a hamis programokat tárolja és aktivizálja. Képes a nyomon követésre, bárhol is vagyunk a fizikai térben. Pontosan jelzi az ellenőrző rendszernek, hogy hol tartózkodunk. És még a pillanatnyi érzelmi állapotunkról és a mentális síkon, a gondolatainkról is tájékoztatja a külső rendszert. Így az, ha szükségesnek ítéli, - ha a tevékenységünk veszélyt jelenthet a számára, - be is avatkozhat.

A legfontosabb azonban az, hogy felismerem ezt a helyzetet. Rájövök erre az ördögi technológiai kontrollra, mert már ezáltal is csökken a hatásfoka. Aztán képezhetem magam, olyan mentális módszerekre, amivel felül lehet írni a már meghekkelt régi élettervet is.

Azaz, az implantátum csupán egy adathordozó. Felül lehet írni, ugyan úgy, ahogy a számítógépemen felül írok egy meglévő programot, egy újjal.

Ilyen módszer például, a Holografikus Teremtés. Ezáltal megtanulhatod, hogy milyen elven működik az Univerzum, és persze Te saját magad is. Mert megegyező a két szerkezeti felépítés és forma! És ha már tudod, hogy azonos minőség vagy az Univerzummal, akkor el is hiszed, hogy tudod Te is programozni! Méghozzá olyanná, amilyen életet élni akarsz.

Ha további információ is érdekel, itt megtalálhatod: http://www.feny-ter-kep.hu/index.php

 

Holografikus elven működik az információ átadás az egész Univerzumban. És persze a mi testünkben is. Ezért teszem fel a kérdést, - immár mindenkinek, - hogy elképzelhető-e, hogy az implantátum működésében is megtalálható a holografikus elv?

Mivel az Univerzum maga is élő, összetett hologram, így ami belül van, - legyen az egy mesterséges intelligencia által képzett implantátum, - annak is ugyan ezen elv szerint kell működnie!

Tehát, elvileg képesek lehetünk a tudatosságunk révén megtalálni az implantátumok további befolyása ellen, a hologram programozás révén erre. Érdekes jelenség az is, hogy más emberi civilizációk, mint például a Plejádiak vagy a Líraiak, nincsenek kitéve az említett archonok beavatkozásainak. Úgy ismert, hogy technológiai tűzfallal képesek erre. De mi van, ha emellett, a genetikai tisztaságuk okán elért tudatállapotuk is befolyásolja az eredményt?

Mivel sok ember él a Földön például Plejádi genetikai markerrel, - származása okán, - a tudatosság emelkedésével ez az út is járható lenne.

Mindenesetre a hologram programozás elérhető a számunkra, ezért ezzel is tudunk akár tűzfalat létrehozni, akár felülírni. Az biztos, hogy a Teremtés élő valósága nekem magasabb minőséget és szintet jelent, mint egy technikai műszaki eljárás. Így, ami természetes, felülírhatja a gépit.

Erre buzdítok mindenkit, aki újra a kezébe kívánja venni élete irányítását. Legalább is átírni a mesterséges szenvedéstörténetet egy örömteli, harmonikus és bőségben folyó életre.