A választás hátteréről

(Mit jelent a BREXIT?)

A június 23-i brit népszavazás eredménye, - legyünk őszinték, - magunkat is, és a világot is meglepte. Na nem azért, mert nem lehetett erre számítani, - hanem azért, mert engedték a választást és főként a szavazatszámlálást, így a valóságot tükröző eredményt tisztán megtörténni, és bejelenteni.

Eddig bevett gyakorlat volt a szavazatszámlálások irányított és ellenőrzött manipulálása, - szinte minden esetben, - a háttérhatalom és politikai helyi képviselői érdekeinek megfelelően. Eddig. Főleg egy olyan ország esetében volt ez várható, ahol megalkották és exportálták a választások elektronikus lebonyolítását és a szavazatszámlálást támogató számítástechnikai know-how manipulációs technológiáját.

Mi történik valójában, hogy megtört az eddigi birodalmi politikai gőzhenger ereje, hatalma?

Mit jelent ez nekünk, és mi folyik a háttérben?

 

Globális háború

Már sok éve annak, hogy a világot eddig uraló háttérhatalom, háborúban áll egy új szövetséggel. Ebben megtalálhatóak független nemzetállamok (BRICS) és a katonai vezetés magas ragú vezérkari tisztjeinek szövetsége is, akik véget akarnak vetni az eddigi birodalmi módszertannak. Valójában minden szereplő elsődlegesen saját nemzetének vagy territóriumának kíván új, az eddigi gyarmati lét helyett, egyenrangú együttműködésen alapuló társadalmat, biztonságpolitikát, világgazdaságot működtetni. Arra is rájöttek, hogy ezt csak egyidejűleg, minden fél bevonásával, együtt lehet megvalósítani. A nemzeti szintű „forradalmaknak” nincs létjogosultsága a várható totális megtorlás miatt. Ezért jött létre az új Földi Szövetség. Egyik vezető szervezete a Fehér Sárkány Társaság.

A két fél közötti háború egyidejűleg több fronton is folyik. Például pénzügyi területen, a nemesfém fedezetű valutarendszer helyreállításával is. Katonai területen, azzal, hogy a korábbi gazdasági célú (Irak, Líbia, Szíria) háborúkban bevont katonai felső vezetés már szembefordul azokkal az elit politikai körökkel és személyekkel, akik nyertesei voltak minden megszállásnak, hadműveletnek. Ezt a gazdagságot már nem kívánja tovább szolgálni amerikai katonák értelmetlen életével a vezetés.

Mára ez a Földi Szövetség, jelentős eredményeket ért el, és a háttérben fontos műveleteken van túl.

A háttérhatalom, vagy ahogy ők saját magukat hívják, a fekete nemesség persze érzékeli az eddigi birodalma recsegését, ropogását. Már nyíltan is bevállal bármilyen proxi háborús elemet, terrorcselekményt, hogy lassítsa vagy megakadályozza a Szövetség további térnyerését.

Kik is a Fekete Nemesség? Borgia, Medici, Orsini, Del Banco, Wartburg, Rockefeller és Rothschild családok.

 

Tárgyalások

Évek óta tartó tárgyalások zajlanak arról, hogy létrejön egy Jövő Tervezési Hivatal és finanszírozás. Mára már érzékelhető a Rothschildok aktív érdeklődése és együttműködési hajlandósága ebben. Viszont a Sötét Nemesség még mindig a régi módszertanával próbálkozik. Félretájékoztat, fenyegetőzik. Eszeveszett módon próbálja fenntartani az általa irányított Európai Uniót. Ennek érdekében került sor például az angolok bennmaradásáért kampányoló Jo Cox megöletésére is. Látható, hogy bármikor képesek feláldozni bármelyik saját emberüket is, a közvélemény brutális manipulálására. Mára viszont ez visszafelé sült el. Az angolok véleményét már nem tudta befolyásolni a tragédia.

A tárgyalásokon a Fehér Sárkány Társaság nyomatékosan kijelentette, hogy ha a választás során ismét bevetik a szavazatok manipulálására szolgáló számítástechnikai technológiájukat, utána iszonyú következményekkel számoljon a Fekete Nemesség. Látható, hogy a kilépésre szavazók győzelmével, már nem merték bekapcsolni a technológiájukat.

 

Lavina

A szavazás másnapján tartunk. Elsődlegesek a nemzetközi kommentekben, a politikai kétségbeesések. Elsősorban attól tartanak, hogy ez egy folyamatot fog elindítani, ami lavinaszerűen végigsöpörhet Európán.

Szűklátókörűségükből adódik, hogy elsősorban a politikai struktúra változását látják, attól félnek. Azaz, saját státuszukat, karrierjüket. Vélhetően kenyéradó gazdáik, a Fekete Nemesség, már ma sincs megelégedve a munkájukkal. Ez további belső feszültségeket fog okozni. Elképzelhető, hogy egymás teljesítményét és felelősségét fogják a közeljövőben egymás szemére vetni, amikor már nem bírnak el a pszichikai nyomással.

Azonban nem ez a lavina!

Az európai bankrendszer, úgy ahogy van, az összeomlás állapotában van. A Fekete Nemesség mindent megpróbált, hogy megakadályozza az angol kilépést. Hisz ez olyan ütést mér a pénzügyi rendszerük fenntarthatóságára, hogy igazán ez jelenti a lavinaveszélyt.

A kilépési referendum két ütést is mért az Európai Unióra. Egyrészt bebizonyította, hogy a nemzeti és tömegtudatosság, már nem kívánja tovább folytatni birkaként az Unió birodalmi intézkedéseit. A tömegek kiszálltak a politikai nyilatkozatok és a Fekete Nemesség uralkodási vágya mögül. Bár, a teljes struktúrával és tényekkel még nincsenek tisztában. Az angol referendum, valóban fordulópont. Ettől kezdve, már nem igazán lehet a tömegek véleményét és akaratát figyelmen kívül hagyni.

A közelgő kormányfői értekezleteken meglátjuk, ki ismerte fel ezt a politikai helyzetet már. Azaz, kik fognak még mindig úgy viselkedni, nyilatkozni és lobbizni, - hogy belső, strukturális változásra van azonnali szükség, - vagy minden rendben van.

A második ütés még nem látszik. Ez a pénzügyi kérdés. A kilépés, - legyen bármilyen jövőbeli határideje és módszertana is, - egyben az EU pénzügyi stabilitását is veszélyezteti. Már csak azért is, mert biztosan kevesebb bevételt jelent, növekvő kiadási igények mellett. Legrosszabb esetben is felőrli az EU pénzügyi stabilitását, ha hosszú egyeztetések és költségvetési módosítások lesznek, akkor is.

 

Reflexek

Mind a Brüsszeli hivatali vezetés, és még a tagállamok többségének vezetői is korábban arról tettek tanúbizonyságot, hogy nem képesek reális helyzetértékelésre, nem képesek gyors válaszokra, és nincs hatékony stratégiájuk. Mi változott június 23 óta?

Semmi!

Most sem várhatunk más reflexeket a részükről, mint eddig. Mivel hogy, a kenyéradó gazdáik ellen gyávák szembefordulni. Az előttünk álló hetekben, megpróbálják továbbra is képviselni a Sötét Nemesség érdekeit.

Ezzel viszont ráébresztik a tömegeket a további felismeréseikre, és radikális megoldások felé fordítják a közvéleményt.

És mi várható a Fekete Nemesség részéről? A reflexek ott sem változtak. A választási eredmény hivatalos közlése után beindult a birodalom megtorló és fegyelmező intézményrendszere. Ahogy eddig, mindig, minden esetben. Az angol font esik a valutatőzsdéken, a szigetország adósbesorolása azonnal leértékelődött. Órákon, perceken belül. Aki ismeri ezt a struktúrát, az tudja, miről beszélek. Nyilván a szigetország valós gazdasági mutatói és értékei semmit nem változtak június 22 és 23 között. Ez már a bosszú és a zsarolás eszköze.

Ezzel viszont a Fekete Nemesség felgyorsítja saját hatalmának az elvesztését is. Az angol font leértékelése és vele együtt, a többi európai valuta mélyrepülése biztos tipp a határidős piacokon mától. Mit jelent ez? Az európai pénzügyi eszközök gyengülését. Még sajnos ebbe a forint is beleesik.

Az amúgy is összeomlás állapotában lévő európai pénzügyi rendszert meglökik egy mesterséges pénzügyi leértékeléssel…. Akár tervszerű, akár csak bosszúvágyból született reflexdöntés, a következmények láthatóak. Európának egyidejűleg nem csupán a migrációval kell derekasan szembenéznie, hanem egy várható új pénzügyi sokkal is. A kettő együtt, talán felébreszti a tömegtudatot arra, hogy mi is részei vagyunk ennek a már futó proxi háborúnak!

Nem számítok komoly figyelmeztetésre és felkészülésre a várható pénzügyi krízishelyzetre. Most minden hangoskodó a kilépési eljárás bürokratikus és jogi elemeire koncentrál. A valós következményekre még kevesen.

Változásra akkor számítok, amikor belép a köztudatba, hogy immár jó ideje mi is hadviselő felek vagyunk egy be nem jelentett, több fronton zajló proxi háborúban. És eztán fogunk háborúra, háborús retorikával és megoldásokkal válaszolni. Ez nem kell, hogy egyidejűleg háborús eszközöket is jelentsen!

 

A Földön zajló folyamat, valójában a Tudat forradalma. Az önmagát felismerő tudaté, amely képes felülemelkedni eddigi, saját korlátozottságán, és képes egy új társadalmi modellt közösen megalkotni, az egymás mellé rendelés és együttműködés elvén. Képes megadni az autonómia intézményét a társadalom minden rétegének, minden nemzetének.

A jelenleg folyó változások, - bár a többség számára még nem érthetőek, - mégis ide vezetnek bennünket.

Várom a folytatást…